Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy

Zvonové kalhoty neboli dámské kalhoty se širokými nohavicemi jsou opakujícím se trendem, který si opět získává srdce milovníků módy. Tyto ikonické kalhoty ze 70. let dokonale zvýrazňují siluetu, dodávají jí výraz a lehce nostalgické kouzlo. Abyste však jejich potenciál využili naplno, musíte vědět, s čím je kombinovat. Jaké jsou nejlepší halenky ke zvonovým kalhotám - džínové nebo látkové? Co nosit k módním zvonovým kalhotám, abyste vypadali stylově? Na tyto otázky vám odpovíme!

Kdo by měl zvonáče nosit?

Zvonové kalhoty jsou mimořádně univerzální střih kalhot, který sluší mnoha postavám, pokud je střih a styling správný. Ženám s postavou ve tvaru hrušky, tj. se širšími boky a užším horním okrajem, zvonové kalhoty obzvlášť sluší. Široké nohavice opticky vyrovnávají proporce siluety a dodávají jí harmonii. Zvony s vysokým pasem také krásně zvýrazní pas, zejména když se nosí s vypasovanou halenkou nebo košilí zastrčenou do kalhot, což ještě více prodlouží nohy a zeštíhlí siluetu.

Ve zvonových kalhotách vypadají skvěle i lidé s postavou přesýpacích hodin, s dobře tvarovaným pasem a přiměřenými boky a rameny. Zdůrazňují přirozené křivky a dodávají jim elegantní nádech. Zvony jsou také dobrou volbou pro ty, kteří mají postavu známou jako obdélník, zejména když chtějí své postavě dodat tvar. Rozepínání nohavic a vysoký pas zvonových kalhot vytváří iluzi křivek. Je však třeba mít na paměti, že klíčem k úspěchu je zvolit správnou délku a šířku nohavic, aby zvonáče dokonale ladily s individuálními proporcemi těla.

Co nosit ke zvonovým kalhotám - zde doporučujeme

Zvony jsou bezpochyby nadčasovým kouskem šatníku s retro nádechem, který se může snadno stát ústředním bodem mnoha outfitů. Abyste co nejlépe využili jejich potenciál, měli byste vědět, co nosit ke kalhotám do zvonu, abyste dosáhli harmonického a stylového vzhledu. Zvony se dobře hodí k různým druhům oblečení a doplňků, od ležérních až po elegantnější, což z nich dělá mimořádně univerzální kousky. Zde je několik návrhů, jaké halenky se nejlépe hodí ke zvonovým kalhotám.

JAKÉ HALENKY SE NEJLÉPE HODÍ KE ZVONOVÝM KALHOTÁM?

Přiléhavé halenky jsou módním hitem ke zvonovým kalhotám, protože kontrastují s širokými nohavicemi a zároveň zdůrazňují pas a dodávají siluetě proporce. Obzvláště oblíbené jsou roláky, přiléhavé topy a trička, stejně jako košile všeho druhu.

Roláky

Roláky mohou být také skvělým základem pro vrstvení stylů. Kombinujte je s blejzry, kardigany nebo elegantními kabáty a dodejte svému outfitu hloubku. Pro formálnější příležitosti vytvoří rolák z jemného kašmíru nebo merino vlny ve spojení s kalhotami s vysokým pasem a elegantními botami na vysokém podpatku vzhled ideální na obchodní schůzku nebo do divadla. Pro každodenní nošení zvolte ležérnější materiály, jako je bavlna nebo úplet, které vypadají stylově a pohodlně se zvonovými kalhotami a teniskami nebo botami. Roláky jsou proto nejen praktické, ale také mimořádně stylové.

Košile

Košile jsou naopak oděvem plným elegance a profesionality. Klasická bílá košile je vždy bezpečnou volbou. Košile nadměrné velikosti, zastrčená do zvonu, nepochybně zvýrazní pas, prodlouží nohy a dodá siluetě lehkost. Pro formálnější příležitosti sáhněte po košili z kvalitních materiálů, hedvábí, saténu. Jednoduchý střih košile v duetu s kalhotami s rozšířenými nohavicemi navíc vytváří harmonický celek, který je ideální pro obchodní jednání, formální události a večerní vycházky.

Košile však nemusí být vyhrazeny výhradně pro formální příležitosti. Pro každodenní nošení experimentujte s barvami, vzory a střihy a dodejte svému outfitu nádech svobody a individuality. Kostkované, pruhované nebo květinové košile dodají vašemu outfitu živost a energii, zatímco volnější střihy zajistí pohodlí a volnost pohybu.

Boho košile z měkkých a vzdušných materiálů, jako je bavlna a len, jsou ideální pro teplejší dny a vytvoří dokonalý vzhled na procházku, nákupy nebo setkání s přáteli. Módním trikem je košile uvázaná v pase nebo zastrčená pouze vpředu. Ať už se jedná o jakoukoli příležitost, košile a zvonové kalhoty jsou vždy tou správnou volbou.

Dámská košile GRITAN béžová
  • Univerzální
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (14 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
    Dámská košile s aplikací kobaltově modrá
    • S/M
      Doprava k Vám domů:
      Externí sklad (8 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
    • L/XL
      Doprava k Vám domů:
      Externí sklad (7 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
       

      JAKÉ SAKO NOSIT KE ZVONOVÝM KALHOTÁM?

      Na otázku, jak nosit zvonáče, odpovídáme - nejen k halenkám, ale také ke kabátům. Sako by mělo ladit s širokými nohavicemi kalhot, zdůrazňovat jejich charakter a zároveň je pohodlně nosit. Jednou z nejlepších voleb jsou ty s vypasovaným střihem, které kontrastují s volným spodním dílem a vytvářejí vyvážený vzhled. Skvělou volbou jsou klasické kožené ramonesky - jejich krátký střih a pas zdůrazní siluetu, zatímco rockerský charakter dodá trochu šmrncu. Ramínka vypadají skvěle jak s elegantními zvonovými kalhotami, tak s ležérnějšími verzemi - džínami.

      Pro chladnější dny zvažte nošení delšího kabátu a trenčkotu. Ideální bude trenčkot se zavazováním v pase, který zdůrazní ženské křivky, a jeho nadčasový střih se skvěle hodí k dámským zvonovým kalhotám. Béžové, šedé nebo černé kabáty jsou univerzální a hodí se k mnoha různým outfitům. Pro odvážnější můžete zvolit modely ve výrazných barvách nebo se zajímavými vzory, které dodají výraz a módní nádech.

      A nezapomeňte na džínové bundy, které jsou skvělou volbou pro každodenní nošení. Denim se dobře kombinuje s mnoha materiály a barvami, takže je tato bunda mimořádně univerzální. Můžete ji nosit jak k jednoduchým jednobarevným zvonovým kalhotám, tak k těm se vzory, a vytvořit tak módní a pohodlný každodenní outfit. V teplejších dnech si k němu jednoduše vezměte bavlněný svetr nebo krátké dámské sako, které je hitem módního světa.

      Dámský kabát dvouřadový kostkovaný GRACE ecru-hnědý
      • S/M
        Doprava k Vám domů:
        Externí sklad (3 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
      • L/XL
        Doprava k Vám domů:
        Externí sklad (2 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
      • Doprava zdarma
      Dámské sako s růžovým páskem světle růžové
      • Univerzální
        Doprava k Vám domů:
        Externí sklad (4 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
      • Doprava zdarma
      Dámské sako s kapsami KILA šedé
      • L/XL
        Doprava k Vám domů:
        Externí sklad (2 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
         

        Jaké boty se hodí ke zvonovým kalhotám?

        Na závěr našeho článku se věnujeme výběru perfektních bot k dámským kalhotám do zvonu. Boty mohou mít na výsledný vzhled stylu obrovský vliv. Je důležité dodržet proporce a sladit jejich styl se širokými kalhotami. Jednou z nejlepších voleb jsou boty na vysokém podpatku, které nejen prodlouží siluetu, ale jsou také elegantní. Klasické jehlové podpatky, sandály na jehlovém podpatku nebo boty na vysokém podpatku jsou ideální volbou, která prodlouží nohy a dodá celému vzhledu neokoukaný nádech.

        Pro ležérnější, každodenní vzhled zvolte tenisky, baleríny, mokasíny nebo sandály. Tenisky budou sportovním, moderním akcentem, který se hodí ke zvonáčům, zejména k volnějšímu, ležérnímu oblečení. Baleríny a mokasíny zase nabízejí pohodlí i eleganci a skvěle se hodí ke zvonáčům v ležérní i trochu formálnější verzi. Důležité je, aby boty dobře seděly a nebyly příliš objemné.

        Pro chladnější dny zvolte elegantní kozačky, lodičky nebo lodičky. Zajímavé jsou kozačky na podpatku, které sahají pod kolena a udrží vás v teple a pohodlí. Kozačky, ať už na ploché podrážce nebo na vysokém podpatku, jsou univerzální volbou, která se hodí k mnoha různým zvonovým stylům. Klíčem je ujistit se, že boty mají správnou výšku, která ladí s vašimi širokými nohami, aniž by je opticky zkracovala. Se správnými botami bude váš styling s černými zvonovými kalhotami, bílými zvonovými kalhotami, džínovými zvonovými kalhotami nebo ještě jinou barvou vypadat uceleně, módně a stylově, ať už se jedná o jakoukoli příležitost.

        Sáhněte po těchto širokých kalhotách připomínajících módu 70. let a styl hippies a květinových dětí. Noste je, jak se vám líbí, a mějte přitom na paměti naše tipy! Materiál a džínové zvonáče se uplatní v mnoha situacích. Hodně štěstí!

        Podělte se s přáteli o inspiraci



        Podobné články z kategorií

        Styling s bílými kalhotami: k čemu je nosit a pro jaké příležitosti?

        Styling s bílými kalhotami: k čemu je nosit a pro jaké příležitosti?

        Bílé kalhoty jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy. Jsou velmi univerzální...
        13.10.2024
        Styling s plisovanou sukní: jak vytvořit ty nejpůvabnější?

        Styling s plisovanou sukní: jak vytvořit ty nejpůvabnější?

        Plisovaná sukně je ve světě módy skutečným chameleonem - elegantní, ale...
        31.8.2024
        Šaty na dovolenou do Řecka - prohlédněte si styly

        Šaty na dovolenou do Řecka - prohlédněte si styly

        Řecko je synonymem pro krásné pláže, malebnou krajinu a živá města, která...
        20.8.2024
        Jaké plavky do bazénu a jaké na pláž?

        Jaké plavky do bazénu a jaké na pláž?

        Správně padnoucí plavky jsou způsobem, jak vypadat skvěle, ale především jak se postarat...
        16.8.2024
        Nápady na styling dámských krátkých šortek

        Nápady na styling dámských krátkých šortek

        Krátké šortky jsou nepostradatelnou součástí vašeho letního šatníku, který můžete...
        11.8.2024
        Jak nosit módní polokošili? Naše tipy.....

        Jak nosit módní polokošili? Naše tipy.....

        Polokošile je jedním z těch kusů oblečení, které by neměly chybět v šatníku žádného muže...
        4.8.2024