Sleva na všechny skladové produkty 50 % Výprodej Pánové   Dámy
Stylové a pohodlné bavlněné pánské svetry jsou přesně tím kouskem, který v šatníku potřebujete. Vydržíte v nich celý den pracovat, učit se nebo pobíhat po schůzkách po celém městě. Moderně střižené pánské svetry z této kategorie se snadno přizpůsobí vaší postavě a využijete je při každodenním nošení a stejně tak při zvláštních příležitostech. Svetr vás dostatečně ochrání před podzimním nebo jarním chladem. V zimě na něj pak můžete nahodit bundu nebo kabát.
Pánský podzimní svetr GENTLE světle červená
  • XXL
    Doprava k Vám domů:
    Skladem (1 ks)-35% Zasíláme do 24 hodin
  • Sleva 35 %
Pánský podzimní svetr GENTLE světle šedá
  • XXL
    Doprava k Vám domů:
    Externí sklad (259 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů
    Pánský podzimní svetr GENTLE tmavě modrá
    • XXL
      Doprava k Vám domů:
      Externí sklad (27 ks) Zasíláme do 4-7 pracovních dnů

      Bavlna - materiál, který si oblíbíte

      Dnes má v sobě bavlněné vlákno více než polovina textilu, který si v obchodě koupíte. Právě díky tomuto materiálu jsou bavlněné svetry tak příjemné na dotek a především na nošení. Bavlněné oblečení se stane vaším nejoblíbenějším. A to hlavně, když si zakoupíte kousek ze 100% bavlny. Zřejmě nenajdete na trhu nic tak příjemného na dotek a přitom přírodního. Bavlněné oblečení je navíc prodyšné, a tak se hodí i do teplých letních dnů. 

      Kromě bavlněných svetrů se ale z bavlny vyrábí další řada oblečení. Jedná se totiž o velmi univerzální a také oblíbený materiál. Ať už se bavlna používá jako příměs nebo se využije 100%. Můžete si snadno pořídit bavlněná pánská trička, mikiny, spodní prádlo, košile nebo kalhoty.

      Dbáme na kvalitu, ale opotřebení svetru se zkrátka někdy nevyhnete. A tak po čase používání můžete na svetru spatřit drobné žmolky. Inspirujte se v našem návodu, jak se žmolků na svetru zbavit.

      Doprava ZDARMA

      Při nákupu jakéhokoliv zboží nad 1000 Kč doprava ZDARMA.

      40 000 + zákazníků

      Přesně tolik máme již našich spokojených zákazníků.

      Vrácení zboží

      Zboží vám nesedí? Můžete nám jej vrátit nebo vyměnit.

      Obrovský výběr

      Máme více jak 35 000 ks zboží, a téměř 200 000 ks velikostí.